Forside

Tegnestuen

Hvem er vi

Anden rådgivning

Bøger, pjecer og lign.

Design

Enkelt elementer

Facaderenovering

Kirker og præstegårde

Landbrugsbyggeri

Nybyggeri

Restaurering i Haderslev

Restaurering i Christiansfeld

Restaurering øvrige byer

Diverse billeder

Bispegade 2, Haderslev
Gennem 60ér og 70ér var det almindeligt, at byejendomme med butikker radikalt ændredes i stueetagen. Opfattelsen var at butikkerne skulle signalere fremskridt og selvstændighed problemet var imidlertid at disse ændringer sjældent/aldrig indgik i harmoni med den øvrige facade.

Bygningen blev efter renoveringen præmieret af Haderslev Bygningsbevaringsforening.

En del af tegnestuens opgaver er således genopretning ”af disse fortidens synder” hvor den overordnede målsætning er at føre huset tilbage til sit oprindelige udseende, eller som minimum ”kommer ned på gaden at stå” 

Ofte er en genskabelse af butiksfacader et ønske fra lejerne, der ønsker at sende et mere klassisk og korrekt signal til deres kunder, frem for en kulisse der æstetisk lader meget at ønske. 
De oprindelige vinduesformater var typisk væsentligt større end dem der blev etableret i forbindelse med de nyere facader. Dette bevirker naturligvis også at lysindfaldet øges kraftigt når facaden genskabes.
Det genskabte vinduesformat, med større lysindfald.
Vinduerne er bevist etableret med et fyldingsfelt hvorpå markiser kan monteres, således at disse indgår i smuk harmoni med facaden, og dermed ikke bliver et ”påklistret element”
Fordi facaden føres tilbage til for eksempel 1920ér betyder dette ikke, at butikken ikke indvendigt kan fremstå moderne og i tråd med tidens trend.

Bispegade 2, Haderslev

Bispegade 11, Haderslev

Naffet 14, Haderslev

Gåskærgade 30, Haderslev

Hjortebrovej, Haderslev

Kløvervej, Haderslev

Museumsgade 2, 4 Chr.-feld

Museumsgade 6, Chr.-feld

Slotsgade 15, Haderslev

Norgesvej 1. Industrifacade

Gl. Stadsvej i Jegerup

Storegade 48, sidehuset